login

logo-trademark.svg

Winkelmandje is leeg

My bag

Vakantie
Kampen(Zomer 2017)

kampen.jpg

Sport
events

events.jpg

Binnenkort op Jumble

Sport
reizen

reizen.jpg

Ontdekken
begint bij Jumble.

In de kijker.

Promoted.

Hoe werkt Jumble?

Jumble.be is een online platform dat iedereen met interesse in sportreizen wil samenbrengen. Daarbij staat het gebruiksgemak voor elke gebruiker en snelheid voor ons voorop. Jumble biedt het complete proces in de zoektocht naar de meest geschikte sportreis aan. Van het zoeken naar die reis tot het reserveren van een plaats, de betalingen, de bevestiging. Wij zorgen dat het complete traject snel doorlopen kan worden. Klaar om Jumble te ontdekken?

Aanbieder worden?

U en uw bedrijf zijn gepassioneerd in het organiseren van sportreizen, dan helpen wij u graag om nog meer uit uw inspanningen te halen. Vinden van extra deelnemers? Het verlichten van uw administratie? Of zelfs het volledig wegnemen van uw administratie? Wij bespreken graag met u hoe wij tot uw dienst kunnen zijn. Laat snel uw gegevens na en dan nemen wij spoedig contact met u op.

Verzamel clips

Per 10 euro die u besteedt aan een kamp, reis of event ontvangt u 1 Jumble Clip. Onze versie van spaarpunten die u kunt omruilen voor toffe gadgets of voor een korting op het volgende kamp, reis of event dat u boekt met Jumble.

Meer of minder bergen?

De icoontjes van bergen al opgemerkt? Ze duiden de uitdagingsfactor aan van ons aanbod. Een event met 1 bergje? Dat wordt een rustige bijeenkomst. Een kamp met 5 bergen? Hou u alvast klaar, want het avontuur roept!

Een vlag gezien?

De vlagjes bij de kampen, reizen of events tonen aan hoeveel plaatsen er nog vrij zijn, of het volzet is of reeds afgelopen. Vragen over beschikbare plaatsen? Geef ons gerust een seintje.

Geef het een ster

Bij sommige kampen, reizen of events ziet u een aantal sterren staan. De deelnemers geven na afloop van elk kamp, reis of event hun persoonlijke mening. Hoe plezant ze het vonden, ziet u aan het aantal sterren die ze toekennen.